Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2084-2017-2034 DET PARANOIDA SAMHÄLLET

Ett angivarsamhälle infekteras ofta i ett missbruk där brottsliga avsikter anger medborgarna,utan konkreta faktaunderlag,där varken substans eller logisk förankring kan anges,utan bygger uteslutande på kafferastmöten i umgängesskvaller och spekulation av illvilja.

Dock ! det demokratiska samhällets medborgare har en anmälningspliktig skyldighet anmäla till myndigheterna om det kan misstänkas att någon kan tänkas utgöra fara och risk för samhället,sig själv eller andra.

I underlåtelse härtill görs man medskyldig till ev brottshändelse och skyddande av brottsling  enl 17 kap 11 paragraf i brottsbalken.

Orwells 1984 har utvecklat sig till 2017-2034




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-23 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP