Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror på det Sköna !


Tankar å känslor


Gör Spaningar på det,
som sker på Insidan --
å, även, på det Utanför.

Man kan få strikta
Uppenbarelser av
dylik aktivitet !

Tankar, hemska, å
andra som är sköna
brottas med varann.

Hejar på det goda !!!!
Vemodet kan dra ---
dit pepparn växer!

Vissa känslor är
mer än, bara, som
troskyldiga löften.

Så otroligt skönt, då
vi tänker på varann,
-så-där, på samma gång.

Tror på telepati !
Även, sexuell sådan. ~~ ~~
Tar bort ensamhetskänslan !

Fast, helst vill jag hålla
honom, här, nära, --
i mina armar ! <3

Men, han har, nog, en
annan.. VAD 17 ska,
väl, jag göra åt det?!

DÄR kommer det
Onda in ! MEN, --
jag tror på det goda !!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 434 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-23 15:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vi får hålla på att det goda segrar
2017-04-27

  Marita Ohlquist VIP
Det sista stycket är en stark avslutning på en bra text!
Positiva tankar lyfter, negativa tankar sänker.
2017-04-24

  Salvation Pepper
"Onda in ! MEN, --
jag tror på det goda !!"

Ja, man väljer
vad man ska
lyssna på! :)


2017-04-24

    ej medlem längre
Ja vi får tro och hoppas att det goda segrar! Bra att du är optimistisk!
2017-04-23

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...vi får heja på det goda...bra text...
2017-04-23

  ULJO
Tron på det goda är en bra egenskap att bära
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf