Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag flyttar in i väggen

jag flyttar in i väggen
för att lära känna husets historia

där lyfter jag mina vingar
för att glömma ondskan
kärleken som fick mig på fall

fick mig att falla sönder
sakta förvandlas till sand

bergets byggstenar
himmelens närmaste stjärna
som lyser upp vägen för huset




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-23 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson