Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En instruktion - Överfarten


Att gå på vatten Del 2

att gå på vatten är en långsam syssla
det är lugna andetag och ett flyttande steg
tiden finns inte där ute på ytan
inte orden inte ljuden
bara vattnets svalka
under den nakna huden
när du går
som guden




Fri vers av Soldansare
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-23 18:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus är Den Ende Sanne Guden och Den Ende som - förutom Petrus - gått på vatten.
Petrus sjönk dock efter att ha sett på vågorna istället för på Jesus.
Men då var Jesus där och drog upp Honom igen.
Det sistnämnda har jag upplevt många gånger, trots att jag aldrig gått på vatten.
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Soldansare
Soldansare