Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma tillsammans

Berättelsen om han och henne är episk.
Hur två trasiga själar blev en hel, det är början på vår bok som aldrig blev klar.
Han var inget utan henne, hon var inget utan honom.
Från skilda världar dom var, till samma värld dom kom.
Han var hennes natt, hon var hans dag.
Att vara ensamma tillsammans var något dom nu var.
Dom gav varandra något som ingen annan kunnat ge, hopp.
Hopp om en framtid, tillsammans.
Men så en dag så tog det bara stopp.
När blev deras Vi med stort V ett ensamt du och ett ensamt jag.
När blev deras lycka, hennes sorg och hans glädje.
Berättelsen om han och henne bara tog slut....




Övriga genrer av Tippytoe
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-23 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tippytoe