Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag 1



Prydnad

Jag älskar dig,
du kan bota mig,
men jag hatar dig,
du får mig se mig själv
mina brister.
Låt mig bara växa
och bli hel,
att ta hand om mina fel
det är källan
till vår fortsatta kärlek.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-20 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP