Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, detta är ingen ironi. Jag hatar liberalism och det SKA vara tyst på biblioteken.


LAZZES SFÄR


laissez faire är inte lazzes sfär
där han är
där finns det ingen laissez faire
där han är
blir tonen lätt totalitär
så han är
en ensamvarg och solitär

LARZ GUSTAFSSON  23/4 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2017-04-23 21:12



Bookmark and Share


  objekt3
HARDCORE :P
2017-04-24

    ej medlem längre
Något har gått snett när man måste ha securitasvakter på biblioteket! Det är en mesighet utan like att inte göra något åt problemen!
2017-04-23

    ej medlem längre
Bra skrivet om bibliotekstystnad
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP