Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


487.Suprematism järn ...

rycker ut vax!
vaxet är hårigt...
_skulpterar_
lång sömn kärna,

i konvex plats
_paddans öga_
korsar tid i hålet...
"This is my moment!"

runt beräknad bana
"This is time to run!"
små prickar av dvärgglas!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-23 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP