Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den värld jag byggt upp innanför mina skallben

Tiden har inte riktigt samma färg hemma hos henne. Den är inte alls som min tid. Jag tycker mer om hennes. Vi ser på taket och låtsas att det är stjärnhimlen. Hon kan låtsas, fast hon är vuxen.
- Dina händer är kalla säger jag.
- Dina med, säger hon.
- Det är den här världens fel, säger jag.
Vi ligger tätt intill varandra. Och den här gången är det inte flykt i hennes rörelser. Det är först nu jag märker att hon tagit av sig glasögonen. Det har jag med. Vi behöver inga sådana. Vi ser stjärnorna med våra hjärtan.
Hon drar mig närmare. Vi ligger så. Nära. Som sovande änglabarn. Hon är så vacker. Vi är själssystrar. Det är här jag vill vara resten av min evighet.




Prosa av Amanda N
Läst 379 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-04-24 08:14



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
JätteBra !!!
2018-05-30

  in effigie VIP
..att se stjärnor med sitt hjärta...vackert..
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Amanda N
Amanda N