Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människor som agerar som fullblodsegoister


Tystnaden lämnar offren övergivna

Hur många envåldshärskare
finns på vår jord

Dikterar över länder, människor
och natur

Finns även i vårt land, i familjer på
våra arbetsplatser
där de förtrycker och våldför sig på
sin omgivning.

Den taktik som används är makt och
kontroll som bryter ner människors
självbild och självkänsla.

Översitteri skapar rädsla.
Förövarna projicerar sina egna skuld och
skamkänslor på sin omgivning

Just nu pågår detta sjuka beteende både
när och fjärran!

Tystnaden är skrämmande och offren är
övergivna.







Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-24 09:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört bra och stark!
2017-04-27

  Marita Ohlquist VIP
Stark text, som en väckarklocka!
Ring, klocka, ring!
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP