Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSIKTIG GENERAL

 

Ilska och

frustration

 

omsorgsfullt

vakuumpackad

 

inget får

läcka ut

 

då sprängs allt

i bitar

 

vakuumpackad

tyst och foglig

 

har inget

tolkningsföreträde

 

dolda minor

under ytan

 

går försiktigt

på skört glas

 

försiktig general

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-04-24 17:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA du beskriver det bra här
2017-04-27

  Anya VIP
Känner igen mig i detta att bita ihop annars går allt i tusen bitar. Nu försöker jag lära mig att säga ifrån innan det går så långt...det funkar. Men det gäller att ha koll på känslorna....svårt.... Bra text om det mänskliga.
2017-04-25

  ULJO
Precis så tänkte jag. Lugnet före stormen
2017-04-24

  M.Eta
Text som verkligen känns som lugnet före stormen.
2017-04-24

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, i vissa lägen måste man vara försiktig...
2017-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som får mig att tänka på min barndom!
2017-04-24

    ej medlem längre
Fasaden är viktig att hålla intakt...
2017-04-24

    Dan Myrbeck
Till slut blir det väl explosion...
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP