Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEGRAVER VÅREN

begraver våren alla ledsamheter?

och leker solen fram ett leende?

visst skaver såren, men den Gud som läker

Han är allvetande, allseende

 

att lyfta blicken och behålla fokus

är daglig kamp på slagfältet ett krig

att se Guds glans i vitsippa och krokus

är vederkvickelse på pilgrimsstig

 

 

LARZ GUSTAFSSON  24/4 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2017-04-24 11:24



Bookmark and Share


  objekt3
så i di
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP