Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
balans med moderjord <3


En Skogs Andar

Baron Namgah en mystisk gnista
i ditt inre väsen

tar ton samlad mycket fina
lyrics visar vägen

en skogs andar tycker vi ska
tydligt prisa träden

denna jord nalkar en lycklig visas
syre in i själen, moderjord


vers2:
ramlösa tankar som drycken
och vissa tavlor

avgudar mantrat och tycker
att vissa sagor

skall synas starkast med micken
och vita flaggor

ska avnjutas vandra med blicken
och skina starkt hos, moderjord




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-24 12:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP

Trots avigt med bokstäver
vandra i moll och dur
kan man aldrig åt
skalden Hagmans
musikaliska skrivelser
klandra. ..
:)

2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl