Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pill pill pill

 

Pill pill pill

Vad vill du

med skavda fingertoppar

mot min hud

 

Pill pill pill

Är jag inte tillräckligt stor yta

under dina händer

för dig att ta tag i

 

Jag är ju för helvete din kvinna

 

Du kan inte bara

pilla och pilla och pilla

med dina trasiga naglar

och dina valkiga fingertoppar

 

Pill pill pill

Jag känner inte dig

Din förut så mjuka hand

Den bara...

vill inte mig

 

Det blir irriterande

enerverande

frustrerande

provocerande och

projecerande

 

Är jag likadan?

Vill du mig mer också?

 

Far jag fram 

som en vilsen insekt

på din hud med?

 

Jag bara rör

Du blir inte berörd

Och jag känner mig förstörd

Jag känner mig inte hörd

 

Och jag får små blåmärken

av ditt

Pill pill pill

 

Och dom gör ont

när du målar

krigshärjade världskartor

på min hud

 

Du måste flytta dina händer

Flytta dom nån annanstans

Där det inte gör ont

Skapa nya landskap

med nya vindar och andra ängar

 

Och kanske kan du leda mina händer

till rätt ställe

Visa dom

Vad du vill

 

Vi kan ju

Vi har kunnat

 

Vi har ju varit som 

mjuka blixtrar mot

varandras hud

Våra kroppar har ju skälvt 

av att bara befinna sig

centimetrar från varandra

utan beröring

 

Vi har ju varit galna av

åtrå

bara av att tänka

tankar

av att höra ett

andetag

 

Vi som gav varandra extas

som flög

som fladdrade

som landade i mjuka famnar

 

Vi som var varandras allt

Varandras Jag

 

Pill pill pill

För att du måste

 

Inte för att du vill....

 

 

 

**********************




Fri vers (Spoken word/Slam) av Cahaya
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-24 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya