Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smårim 4



Prydnad

Den usla smörja
som är min dikt,
en öppen bikt
att börja
dagen med,
ett tydligt klart besked.
En usel vers
på tvärs
med estetiken.
Publiken
skriker stopp,
ändå ger jag inte opp,
svårt att förstå
men jag skriver ändå.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-20 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP