Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar inte sortera

Vissa stagnerar

 

Andra springer snabbt och fort

 

Jag... retirerar 




Bunden vers (Haiku) av Cahaya
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-24 16:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ibland blir det bara just så..kram
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya