Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligrummet

Min älskare

Min förtrogne

Dessa ord som blivit utgråtna

Kvävda av ditt vatten

Alla romantiska hjärtan

som jag ritat

i imman från din fukt

Som jag smekt mig

helt ogenerad

i dig

speglandes mig själv

I dig

Som du blött

och pulserat fram

klimax och utmattning

Allt du lärt mig

i ditt skydd

Leta mig själv

Som en öppen dagbok

Ny för varje gång

Då föregående besök

sedan länge

runnit ut i avloppet

 




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-24 16:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stark och mycket bra text!
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya