Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är en bra dag?


Vad är väl en bra dag egentligen?

jag skapar mig en egen uppfattning
medan dagen går

Seglar förbi med tidens vågor
drunknar stundvis

hittar på något sätt till ytan igen
och fortsätter där jag slutade

Att överleva dagens vågor
måste ju vara en ganska bra dag?






Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-24 16:11



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Bra där!
Dagar kommer i vågor.
2017-10-04

  Lars Hedlin
Bra och tankeväckande
2017-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Cool bild!
2017-04-24

  Larz Gustafsson VIP
En dag i Herrens gårdar - i gemenskap med Jesus - är bättre än tusen dagar tillbingade på annat sätt.
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande