Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon är...

 

Utgrävd - Tillintedgjord, naken

Uppslängd - Betittad, hånad

Brusten - Kall, hård

Teatralisk - Cirkus, mask

Längtande - Gråter, ensam

Famlande - trevar, snubblar

Levande - Dö, glömma

Stark - eller svag

Du - eller Jag

 




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-24 16:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wow så stark och så full av känsla..Gillar mycket <3 kram
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya