Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urkramad

Du vrider mig mellan dina händer

Du vrider mig mellan dina ord

Snurrad, tillintedgjord

Yrslar jag utan fixeringspunkt

 

Att landa under din fot




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-24 16:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oj Stark!
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya