Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I glädje och sorg, tills döden skiljer oss åt

 

Var är solen som kysser din gyllene hud

Var är den porlande bäcken som skrattar som du

Var är vinden som lyfter oss alla mot skyn

Och fröet som bräcker marken itu

 

Var är barfotabarnen på grusvägen nu

Och danserna, sången som bara var du

Dikterna som formade framtidens ljus

Gick vilse och släckte vågornas brus

 

Jag har en nyckel till vårat hus

Och dörren står öppen för dig min vän

Om du hittar vår grusväg

där vid blommande äng

 

Vid den glittrande sjön

Där vi hade vårt hem

 

Så är du välkommen... igen och igen 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Cahaya
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-24 16:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör och känns ..kram
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya