Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fristående fortsättning


MEN ÄR MAN GLAD

men är man glad

så möts man av ett hat

här i vår stad

och resten av vår stat

men är man sanningsenlig

stöts man ut

av folk som har förträngt

sitt bittra slut

 

 

och är man munter

utgör man ett hot

som de förkrympta

måste kämpa mot

och konfronterar jag

er inskränkthet

tror ni att jag är född

på fel planet

 

 

LARZ GUSTAFSSON  24/4 2017

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2017-04-24 17:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller till 100 procent med Senta! Glädje brukar smitta
2017-04-24

    ej medlem längre
Folk som inte tål att se någon glad, mår väl inte bra inombords, annars borde glädjen smitta av sig...
2017-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Aldrig på kommando.
2017-04-24

  objekt3
Men så le då!
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP