Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som på film




han slår upp en kopp hett te
letar fram Bonds senaste, Spectre
fingrar självömkande på en bröstvårta
för ett par timmar sen ville han dö
låter nu Bond sköta jobbet




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-24 19:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Cool text!
Se bara upp
för intelligente
Miss Marple
som kan komma
snokande!
:)
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP