Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ut smöret 15



Prydnad

Ja, jag hatar alla!
Mig själv också.
Alla hatar mig.
Det är mitt helvete.
Ge mig en himmel,
alla älskar mig!
Och jag vaggar
mellan himmel och helvete,
automatiskt,
tills spänningen river
mig i två.
Låt mig bli tre!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-19 05:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP