Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
År 2027.


Väderlekstjänst. Sjörapport.

Rutten is omger samtliga Östersjöns farvatten.
Grövre ismassor från bottenhavet betäcker Gotland.

En mängd jättevalar har strandat i Öresund.
En trupp lettiska dansare rör sig i riktning mot
Kalmar sunds minområde.

Björn och iller har siktas vid ölands norra udde.

Inåt land har ingen mänsklig verksamhet kunnat iakttagas.
Orkanvindar närmar sig från väster, och den stränga kylan
Väntas hålla sig kvar åtminsone de närmaste åren.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-24 20:58

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Vi trumpar med stora steg mot sammanbrottet men å andra sidan
kommer svenskan vara ett minoritets
språk om sådär en 40-50 år, kanske
tidigare och engelskan kommer att vara huvudspråk och mischmasch av
alla fula gängspråk.
Här har du synliggjort hur omöjligt det är för människan att lära sig göra
konsekvensbeskrivningar.
2017-04-24

    Sefarge VIP

Om 10-år vad finns
Kvar då? Donald T.
Djur och insektsarter?
Intresseväckande
Skrivet!
:)
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram