Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄDERS LEK- tanka

Vilsen snögardin

paraply ut- och invänt

vindstyrka 13

solstråle à la minute

omkullsprungen av regnskur




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-04-25 16:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
April bjussar på alla årstider
2017-04-27

    Dan Myrbeck
Vi får ringa SMHI och klaga!!
2017-04-26

  Anya VIP
Precis så är det här också. Sol, hagel och regn....med bara minuter mellan. Gillar särskilt:
solstråle à la minute
Talande.

2017-04-26

  Fem hjärtan VIP
Ja vädret är lite hit och dit så typiskt april..! Härlig väderleksrapport!
2017-04-26

  Blomma-Stjärna VIP
yster väder lek, minsann
Bra!!!
2017-04-25

    jaybird
Där finns en rörelse i varje rad.
Vädret leker läsaren.
Tjusigt.
2017-04-25

  M.Eta
Är det missuppfattning? verkar som det är hösten som kommit. "Rolig" väderleksrapport.
2017-04-25

    ej medlem längre
Jag gillar texten
2017-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk väderleksrapport!
2017-04-25

    ej medlem längre
Det blåser av vårvindar friska i den här fina texten!
2017-04-25

  ULJO
Dagens väder minsann
2017-04-25

  DavidM VIP
Känner väderlekarna i denna tanka, fint!
2017-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP