Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energi mellan människor

Energi mellan människor är inte enkelriktad

Jag stod i porten och väntade på en vän som skulle hämta upp mig

Då öppnades plötsligt dörren och en kvinna kom ut

"Det var länge sen; kul att ses", sa jag, varefter det blev lite samspråk

Hon sken som en sol och det spred sig inom mig också

Om man är vänlig och intresserad av andra på ett positivt sätt

så blir man så härligt "boostad" tillbaka

Ett gyllene exempel på detta är P.G Gyllenhammar

som har den rätta attityden




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-25 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP