Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärdomar - lärande domar

 

Då det oväntade sker
lär man känna
sin omgivning
och sig själv




Fri vers av Nic
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-05-22 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic