Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting 1



Prydnad

Jag är
en bronsklocka som klingar ljudlöst,
liggaren som reser sig
ur upprättstående,
värmen fryst till is.
Se det osynliga,
hör det ohörbara,
och inse
att det som inte finns
finns.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-19 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP