Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv upp dina kaffevanor!

Skriv upp dina kaffevanor, och hur du mådde efteråt? Kanske Under Tiden?




Bunden vers av Mim
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-25 16:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kaffe tåren är den värsta gråten på hela dan
2017-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Mim