Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tremuloides

Blickar bakåt
Blickar framåt

Ibland genomskinlig
Tillvarons hemlighet

En oläsbar bok
En publik utan scen
En horisont utan linje
Livet står utan ord

Historier måste berättas




Fri vers av DavidM VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-04-25 16:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gripande och vacker text
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP