Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Foto av mig i trädgården 26/4) Foto av Eva Akinvall


~Välkomna~

 

 

Här är vår i skrymslen och vrår

Små frön gror och skottar sig

Blad på blad

Grönt skall vecklas ut

Skönt doftande och väl smakande till slut

 

Så när allt står i sin fylliga grönska och blomstring

Då när sommaren börjar och för fram sin fortsättning

Blomma efter blomma, frukt efter frukt

Solens torka som efterföljs av regnens fukt

 

Jorden bär och skapar liv, åh en sådan vävnad

Under sker var sekund var minut

Hur är det möjligt, en sådan mångfald

Alltid en blomma att möta man ej mötte förut

 

Ja Kom!

Väl Kom

Som sommar om och om och om

Igen

JA!

Välkommen!

Välkomna!

Vår vår och sedan sommar’ns fägring!

 

Eva Akinvall 2017-04-25




Bunden vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 539 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-26 16:18



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Tack fina Senta!:)
2017-04-26

    ej medlem längre
Ja så skön den är, tiden som ligger framför! Det underbaraste tiden på året!
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)