Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kluvet patos

Den mest schizofrena sysselsättningen

som finns i vårt samhälle

måste vara advokatyrket

eftersom advokaten mestadels

företräder människor

som begått svåra brott

som fått dystra konsekvenser

för deras offer

Och under alla omständigheter

måste advokaten försvara

en brottslig gärning

oavsett vad han anser om det skedda

Man kan undra hur en advokats hjärna

kan vara beskaffad inuti




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-25 17:54



Bookmark and Share


    Lars J
Mänskliga hjärnor förändras av rikedom och makt. Bra och tänkvärt diktat!
2017-04-26

    ej medlem längre
Det är nog en utmaning att försvara de värsta brotten, men alla har rätt till en försvarare och det är för rättssäkerheten.
2017-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP