Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aprilutmaning. 30 dagar, 30 haikun. Vintern klamrar sig fast vid en skör tråd. 5.30, tisdag morgon.


Aprilhaiku #25

Smulten snöflinga
rinner längs varm rosenkind.
Nollgradig gryning.




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-25 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå