Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oblivion

Erkänn isberget
du söker bestiga

under solens glans
iskristallen skiner

bekräftar existens
av ett förnekat vara

ordlöst landskap
vältrar sig inunder

djupfrysta lager
lösgör och kalvar

minnen ur glömska














Fri vers av Ada P VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-26 22:40



Bookmark and Share


    Adonis
Frusna minnen. Intressant. Bör isberget smälta? Eller räcker det ibland att solen gör ett grumlig isblock klart?
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ada P
Ada P VIP