Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min

 

Känner

dina ådrors bränningar

 

svepa in 

en blodröd filt

över mina tankar

 

jag har väntat 

 

jag har längtat

 

brisen från din själ

blottar känslan

inom nuets rum

 

känner din hand

mot min kind

 

ömt

viskar du

 

du är min nu

nu är kärleken

kärleken är vi nu

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-04-26 02:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert, skaldat med mycket kärlek!
2017-09-02

  Karina"Kia"
Njutvacker dikt som ödmjukt viskar närhet i Nu<3

så vackert snyggt speglat här i kärlek!
2017-05-06

  Rise Little One
Det doftar rosor från din fina dikt.
2017-05-02

  Linda CH VIP
Vacker kärlekspoesi!
2017-05-02

  Bo Himmelsbåge
Vacker o mycket sensuell Kärleksdikt,
att njuta av...!

"Känner

dina ådrors bränningar


svepa in

en blodröd filt

över mina tankar"


Allt i Kärlekens röda färg...
Snyggt!
2017-04-29

  Lars Hedlin
Underbart fin :)
2017-04-27

  Ingrid Trolle
Fin poesi om
kärleken, så
vackert framfört
2017-04-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt underbar kärlekspoesi, som går till hjärtat!
2017-04-26

    Dan Myrbeck
Så fina ord! Vackert.
2017-04-26

  Nils-Robert
En dikt som rör hjärtat omedelbart. Finns framställt. Skapar bilder inom mig
2017-04-26

    ej medlem längre
Vackra poetiska ord som får hjärtan att smälta.
2017-04-26

  Blomma 68
Du skriver så fint om kärleken
2017-04-26

  Alysse VIP
Du skriver så varmt
och kärleksfullt
med inlevelse
att din poesi
berör själ och hjärta
hos mig som läsare
Känslan som Infinner
sig är varm och trygg
Tack!
2017-04-26

  ULJO
Fin kärlekspoesi.
2017-04-26

    ej medlem längre
Gillar dessa ord:

brisen från din själ
blottar känslan
inom nuets rum
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP