Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen som aldrig blev av...

Drömmen

Smärtsamt plågsamt möter
verkligheten mina tankar.
Var det så här vi drömde
då vi glömde tid och rum....

Var tog den goda drömmen
vägen då den milda vinden
smekte vår kind...
Drömmen om det perfekta.

Hur tröstar man någon som
vill vandra bort från livet....
Hur tröstar man någon som
inte klarade det stora klivet..

I min dröm som jag vill ska
vara sann så vänder vinden
och samtalet som ivrigt väntas
på.....plötsligt är där....

På andra sidan höra orden
det vänder nu.....




Fri vers av Margithe VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-26 03:30



Bookmark and Share


  aol
Så starkt berörande skaldat, slutorden så dom knyter ihop dikten,
2019-01-02

  SatansSon VIP
bravissimo.
2018-08-14

  StinaJ VIP
Fint och känslosamt om livets vägskäl
2017-09-26

  Lars Hedlin
Starkt och bra framfört full av känslor
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP