Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT PÅ ANDRA SIDAN

det finns ett på andra sidan

av allt som jag möter här

för allt har ett slut på jorden

till skillnad från ovan där

och glädjen på andra sidan

det jag tvingas genomgå

den når jag genom förbidan

och nåden jag ständigt kan få

 

 

LARZ GUSTAFSSON  170425-26




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2017-04-26 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP