Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄTTA ANDETAG

 

En silverfågel

 

glider genom sol

och vita moln

 

om jag finge sitta

på dess vinge

 

fly långt bort

bara vara jag

 

i lilla livets

lätta andetag

 

en evighetssekund




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-04-26 15:37



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilka vackra rader, ljuvlig dikt!
2017-04-28

    Dan Myrbeck
Fin önskan!
2017-04-28

  Rise Little One
En färgrik sekund i det fria!
2017-04-28

  Anya VIP
Jaa man kan sannerligen önska att få sitta på en fågel och få flyga iväg. Vackert.
2017-04-27

  Lars Hedlin
tycker om
2017-04-27

  Fem hjärtan VIP
En mycket vacker dikt, ..som jag tolkar, handlar den om en längtan efter frihet..!
2017-04-26

  ULJO
Får jag följa med på den rofyllda resan?
2017-04-26

  DavidM VIP
Texten tar med mig upp i skyn. Applåd!
2017-04-26

  M.Eta
Bevingade fina ord om verklighetsflykt förett tag.
2017-04-26

  Marita Ohlquist VIP
En silverfågel, vacker symbol för frihet.
2017-04-26

    ej medlem längre
Längtan bort för att hämta nya krafter.
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP