Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svansen Universum

Jag kan göra detta hela mitt liv,
sa färgen på väggen, ändlöst.




Fri vers av Salvation Pepper
Läst 219 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-05-02 11:31



Bookmark and Share


  i af apa
Den sanna konstnären!!
2017-05-03

  KattenKin VIP
Ja ljuset, som svar och expansion .
Fantasieggande...vackert.
2017-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Spännande och ointressant text som väcker tankar och känslor!
2017-05-03

  Stefan Albrektsson
Likt "lösningen" av en koan: "Vad säger färgen på väggen?", "Hur såg ditt ansikte ut innan du föddes?", "Vad är ljudet av en ensam hand som klappar?" Jag "köper svaret" du ger!
2017-05-03

    ej medlem längre
online med dr seuss +
2017-05-03

  Lars Hedlin
Oändligt......
2017-05-02

  Janina Kaminska
Välformulerade tankar.
2017-05-02

    ej medlem längre
Det förgängliga mot det oförgängliga... eller en bit färg i universum...
2017-05-02

  Marianne Räf
Obegripligt skön metafor !
;-)
2017-05-02

  ULJO
Vi är ju bara en del av universum en sekund av evigheten
2017-05-02

    Sefarge VIP
Snyggskarpt skriftat!
En gång kommer
Färgen på väggen
Att "titta" på oss.
Där vi ligger i kistan.
Undrar om man "matchar"
varandra då?
:)

2017-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper