Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradisplattor

Paradisplattor
på nedgång från himmelen
som tårar, som regn.




Bunden vers (Haiku) av Salvation Pepper
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-26 18:53



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Tack för den nya sköna bilden du ger mig! Fin haiku.
2017-05-04

  KattenKin VIP
Vacker haiku, fantasieggande.
2017-04-28

  Bibbi VIP
Befriande.
2017-04-27

  Anya VIP
Ser regnbågsfärgade betongplattor regna ner... Härlig bild!
2017-04-27

  Lars Hedlin
Mycket fint
2017-04-27

  Marita Ohlquist VIP
Förlösande och livgivande tänker jag.
2017-04-27

  ULJO
Fin haiku
2017-04-26

  i af apa
Alltså en bit av paradiset når mitt huvud som står utan paraply...
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper