Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betingelseanteckning 1


”Mot negationen av dig står detta, mitt plundrade minne av dig.”

Du avtog innan jag fann balansen. Det är så svårt att lyssna, utan fotfäste.

Ibland tar jag fram din dödsannons, då vet jag, att du funnits.

Jag var din, du tog ju mig. Aldrig för given.

Du skapade en värld åt oss, formade den runt oss.

Ändå dolde jag, även för dig. Höll distans de sista åren, du skulle ha märkt.

På saknad och ånger, plundras jag aldrig.




Fri vers av Bralin
Läst 249 gånger
Publicerad 2017-04-26 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin