Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya rim 8



Prydnad

Och just idag!
Som hammarslag
mot min panna,
huvudvärken att förbanna.
Vi skulle setts
men vägarna har letts
till nya mål.
Jag tål
ju inte höra
några ljud,
fingrar mot min hud
kunde göra
pannan till ett sår,
vi får
väl ses en annan dag,
mitt förslag.
Jag sände nyss
min kyss
som tankens röst
till tröst.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-25 15:07



Bookmark and Share


    Mim
oj! Mitt ordförråd är inte så stort, som du säkert förstår, men det menar varje litet ord av häpnad och förundran!
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP