Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 2 den 26 april 2017

Maskinen gräver
gravarna till de döda

dödgrävaren dog

 

YM Bohman-17

 

 




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-26 16:24



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Tragikomisk haiku/senryu :)
2017-04-26

  ULJO
Livets sista anhalt för oss alla
2017-04-26

  Gunnel Eriksson VIP
Kan hända även en dödgrävare.
Lite makaber haiku, finns många
myter kring yrket.
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER