Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhällets ungdom

Likt trasiga jeans är det också trendigt med håliga händer
som aldrig kan fyllas med något som är beständigt
vätska materia mina känslor bara rinner rakt igenom
vi alla är bara temporära för varandra

Vågar inte hålla någons hand
eller be om att någon håller min
rädd för att inte bli hållen

Du sa att jag var trygg i din famn
men även den har hål och jag faller ifrån dig
dina ord är lika tomma som jag är




Fri vers av artaug
Läst 367 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-04-26 17:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och vad beror tomheten på?
2017-04-26

    Jim Friberg VIP
Hjärtskärande.
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug