Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
April 2017


The office

The office, effektivisering stundar
dragning av vår chef med saklig ton
utifrån hörs skall från parkens hundar
där slagsmål avgör roll och position

utmaning och framtid och besparing
flexibilitet ska råda strikt
om ett har kära chef ej minsta aning
att under dragning produceras dikt

styrning, resultat med flera ledord
anpassning slash krympning av kostym
rör i kaffet, överväger skedmord
på kvinnlig chef, trots angenäm parfym
tryggare än så kan ingen vara
som chef för otrygg medarbetarskara




Bunden vers (Sonett) av Rafael
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-27 21:53



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
Haha. Snyggt fångat.

Känner också igen mig här;)
"om ett har kära chef ej minsta aning att under dragning produceras dikt"
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Rafael