Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kastvind i otid

 

 

 

rastlösa revor

kuling över himmel

solblänk emellanåt

knivegg mot tinning

saknadens svar

för svåra att fånga 

 

tallgrenar böljar och bågnar

öga mot ögonblick

frågar mig andfådd

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-26 18:45



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Lyrisk asketism i syntaxen - BRA !
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg