Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten stund

Hopkrupen på farstutrappan
Badar i Aprilsol

Det blåser och brusar i träden
En gammal favoritlåt
knastrar i lurarna

Spelar upp en till
Och lutar mig tillbaka

Våretid, gör hjärtat så varmt
Och spinner tanken i renaste gull

Joggingrundan är avklarad
Och ja, jag ska göra läxorna!

... snart...

Bara en liten, liten stund
Till




Fri vers (Fri form) av GG
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-26 18:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlad vårglädje att ta vara på och njuta av så länge som möjligt!
2017-04-26

    ej medlem längre
Ja nog är det frestande att stanna ute i solskenet! Det låter så skönt!
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

GG