Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel - utan titel

Namn. Okända. Kända. En gång levande.
Platser. Åldrar. Antal. Allt i rader.
Av obegriplighet.

De ständigt följande. De döda. Som aldrig lämnar oss.
För att vi glömmer. För att vi minns.

För de alla. Sex ljus. 

Kaddish.
Och den brutna stämman av sorg. 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 290 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-04-26 20:38



Bookmark and Share


    bittemi VIP
Å den här talar till mig. Träffar precis min känsla!!
2017-04-27

  lodjuret/seglare VIP
Skulle kunna vara taget ur en bok, ett förord, efterord. En bok med ett 'ex libris'?
2017-04-26

    Sefarge VIP
Budbäraren: Sorgelängtan.
Åldrandets
ständiga följeslagare!
Så himla livserfarenhets vist
skriftat!!


2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP