Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattligt frustrerad efterlysning för att förhindra förfrysning ... Publicerad tidigare här i januari 2006 Obs! Bör tolkas med viss touch av glimten i ögat ...


Finns du?

IQ
SQ
EQ

i harmonisk samvariation
är attraktivt
att få lära känna nära

Men förutan

6Q

därtill
i spontant variabel situation

är du ingen jag önskar få
vakna så där alldeles
nära, nära tätt intill!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-26 20:52



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Viktig upplysning :)
2017-04-26

  MissFluff
Här är jag ju ;)
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP